Το blog θα είναι πλέον ανενεργό και γι' αυτό σας ευχαριστώ όλους εσάς που το αγκαλιάσατε.

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Happy Shelly

   H ζωή είναι ωραία και δεν πρέπει να  χάνουμε καμία ευκαιρία. Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί, όταν μας ευχαριστεί και όπως μας ευχαριστεί.

Έτσι λοιπόν, είπα και γω να δημιουργήσω ένα ακόμη blog μου, που θα έχει όμως μία διαφοροποίηση... Θα είναι χαρούμενο και αισιόδοξο και δεν θα μεταφέρει κανένα πρόβλημα δικό μου ή της κοινωνίας μας, σε σας που θα το παρακολουθείτε. Θα αντικατοπτρίζει μόνο την χαρούμενη όψη του σήμερα και της δικής μου ζωής! 
Σας προτείνω να επισκεφτείτε τη Happy Shelly, που τιμά το όνομά της και θα ξορκίζει όλα τα αρνητικά και άσχημα που βλέπουμε γύρω μας.

Μόνο χαρούμενα γεγονότα, όμορφες εικόνες και θετικές σκέψεις θα βρίσκεται στο happyshelly.wordpress.com/
 
Σας κερνάω για τα καλορίζικα!

4 σχόλια:

Εφη είπε...

''πρεπει να κανουμε οτι μας ευχαριστει.....'' λες. μπορουμε ομως; πως; οταν δεν μας αφηνουν σε ησυχια οι υποχρεωσεις και τα προβληματα;
κανουμε λοιπον , οι περισσοτεροι, οτι πρεπει και οχι οτι μας ευχαριστει.
καλημεραα

Παλαβιάρα είπε...

Έφη, καλή σου μέρα. Έχεις δίκιο ότι αυτό γίνεται συνήθως, αλλά εμείς οφείλουμε στον εαυτό μας να το παλεύουμε και να πάμε κόντρα στο ρεύμα. Εγώ προσπαθώ να κάνω ότι μου αρέσει, όσο βέβαια μου το επιτρέπουν οι περιστάσεις. Είμαι σίγουρη ότι και συ το ίδιο κάνεις...
Είσαι πιο έμπειρη και ξέρεις ότι η αισιοδοξία και τα θέλω μας που πραγματοποιούνται είναι αυτά που μας κρατούν "όρθιους".

Κοχυλένια φιλιά
και καλό Σ/Κ

xristina είπε...

σου εχω βραβειάκι...για έλα να το πάρεις...εδώ είμαι http://xristina-asxeta.blogspot.com/ καλησπέρα.

Παλαβιάρα είπε...

Χριστίνα μου,
και πάλι σ' ευχαριστώ.
Το έβαλα με χαρά, για δύο λόγους. Γιατί με τίμησες και γιατί σε πάω ;)