Το blog θα είναι πλέον ανενεργό και γι' αυτό σας ευχαριστώ όλους εσάς που το αγκαλιάσατε.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Το ανέκδοτο της ημέρας!

Ήταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας 'Ελληνας (ως συνήθως) και μετά από ένα ατύχημα που είχαν, πέθαναν και οι τρεις και εμφανίζεται μπροστά τους ο Άγιος Πέτρος λέγοντάς τους:

"Θα σας δώσω από μια ευκαιρία να δούμε αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση... Θα πετάξετε και οι τρείς από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα κι εγώ θα βουτήξω να το βρω. Αν το βρω θα πάτε στην κόλαση, αν όμως δεν το βρω, θα πάτε στον παράδεισο".

Συμφώνησαν και οι τρεις με την πρόταση του Αγίου και άρχισαν να σκέφτονται τι να πετάξουν... Πρώτος, ήταν ο Γερμανός που πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί. Βουτάει ο Άγιος Πέτρος και μετά από μισή ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι. "Δυστυχώς για σένα το βρήκα και έτσι θα πας στην κόλαση", του λέει.

Μετά ήρθε η σειρά του Γάλλου ο οποίος πέταξε μια τρίχα. Περνάει μια ώρα, περνάνε δύο ώρες και στο τέλος βγαίνει πάλι με την τρίχα στο χέρι. "Κι εσύ δεν τα κατάφερες, άρα κι εσύ θα πας στην κόλαση!", είπε στον Γάλλο.

Τέλος, ήρθε και η σειρά του Έλληνα ο οποίος πέταξε κάτι στη θάλασσα. Βουτάει ο Άγιος, περνάνε γύρω στις πέντε ώρες και στο τέλος βγαίνει, χωρίς να κρατάει τίποτα στα χέρια του. "Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες και θα πας στον παράδεισο. Όμως, μπορείς να μου πεις, σε παρακαλώ, τι ήταν αυτό που πέταξες;

"ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ DEPON !!!

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

T.G.I. Friday!


Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Θάλασσες

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Κύματα

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Happy Shelly

   H ζωή είναι ωραία και δεν πρέπει να  χάνουμε καμία ευκαιρία. Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί, όταν μας ευχαριστεί και όπως μας ευχαριστεί.

Έτσι λοιπόν, είπα και γω να δημιουργήσω ένα ακόμη blog μου, που θα έχει όμως μία διαφοροποίηση... Θα είναι χαρούμενο και αισιόδοξο και δεν θα μεταφέρει κανένα πρόβλημα δικό μου ή της κοινωνίας μας, σε σας που θα το παρακολουθείτε. Θα αντικατοπτρίζει μόνο την χαρούμενη όψη του σήμερα και της δικής μου ζωής! 
Σας προτείνω να επισκεφτείτε τη Happy Shelly, που τιμά το όνομά της και θα ξορκίζει όλα τα αρνητικά και άσχημα που βλέπουμε γύρω μας.

Μόνο χαρούμενα γεγονότα, όμορφες εικόνες και θετικές σκέψεις θα βρίσκεται στο happyshelly.wordpress.com/
 
Σας κερνάω για τα καλορίζικα!

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

H σκάλα-θαύμα!

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Sexy και Έγκυος!

Τυχερέ μπαμπά του μωρού της Gizele και ατιμούλη φωτογράφε που σου ’φεξε να τη δεις από τόσο κοντά… έτσι!

spl116367_006 spl116367_002

spl116367_004spl116367_003

Καλέ , τι σπίτι είναι αυτό; Όλα τα λεφτά!

securedownload-3

securedownload-4

securedownload-2

securedownload-1

securedownload

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Αναμένω τη δική σας γνώμη

Εδώ και αρκετό καιρό διατηρώ τρία blogs που δεν έχουν ιδιαίτερη επισκεψιμότητα, αλλά έχουν θετικά σχόλια. Έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω το κέφι μου και ταυτόχρονα να μοιράζομαι μαζί σας τις απόψεις και την τρέλα μου ως Παλαβιάρα.

Σήμερα, αποφάσισα να διατηρήσω μόνο ένα από τα τρία και σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε σ’ αυτήν την απόφαση. Πείτε μου πιο προτιμάτε και εγώ θα το κάνω.

Ευχαριστώ και σας εύχομαι να περνάτε όμορφα. Αναμένω τα σχόλιά σας και στα 3 blogs:

Mια Σουρλουλού

Μια Παλαβιάρα

Αλλοπαρμένη

Πάρε με στ’ όνειρο

…μαζί σου

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Αν σου δοθεί η ευκαιρία να μπεις μέσα, μπες

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Θα είσαι και τέλος και αρχή…